Skip to main content

Digital Multi Control

Quattro-systeem met 2 AC-bronnen

Als het systeem één of meer Quattro's bevat, is installatie makkelijk. Sluit het bedieningspaneel eenvoudigweg aan op het VE.Bus-systeem (raadpleeg het Omvormer/acculader aansluiting hoofdstuk) en het past automatisch aan het systeem aan.

Er moeten waarschijnlijk geen instellingen aagepast worden in het bedieningspaneel. In een Quattro-installatie heeft de AC1-ingang voorrang op de AC2-ingang. Standaard kan de AC2-ingangsstroomlimiet overschreven worden door het remote paneel, terwijl de AC1-ingangstroomlimiet vast blijft (dit kan gewijzigd worden in de Quattro-instellingen).

Een gewone installatie omvat het verbinden van een aggregaat met de AC1-ingang en lichtnet met de AC2-ingang. Terwijl het aggregaat loopt, toont het bedieningspaneel "AC1," en kan de AC1-ingangsstroomlimiet niet gewijzigd worden. Als het aggregaat stopt en walstroom actief is, wisselt het paneel tussen "AC2" en de AC-stroomlimiet. Draaien aan de knop wijzigt de AC2-ingangsstroomlimiet.

Om de maximaal instelbare stroom af te toppen, ”Pas de bovenste walstroomlimiet voor AC-ingang 2" parameter aan. Raadpleeg, voor details, het Bovenste AC-ingangslimiet 1 tot 4 hoofdstuk en raadpleeg het Bijzondere 7-segment display functie hoofdstuk zodat het 7-segment display stopt met wisselen tussen "AC2" en de AC-ingangsstroomlimiet.